Hent inspirasjon fra noen av våre ikoniske laftehytter – hver og en med sitt unike uttrykk.

Å bygge en laftehytte med oss handler om å skape et utgangspunkt. Et utgangspunkt for opplevelser og for tid. Et utgangspunkt for en aktiv livsstil. Det viktigste vi gjør er å forme dette utgangspunktet unikt til deg, med deg – og skape noe som varer.

Vi søker kontinuerlig inspirasjon og innovative løsninger for å utfordre dagens standard innen arkitektur og funksjon. Timberframe er et eksempel på dette. Muligheten for å kombinere den tradisjonelle byggemetoden med et mer moderne uttrykk der store vindusflater og god takhøyde var sentrale elementer i arkitekturen.

Gjennom interiørdelen kan vi tilpasse laftehytta i enda større grad til dine behov og din livsstil. Ønsker du integrert vinskap, spa-avdeling eller hundedusj? Eller en ekstra stor smørebod og utendørs boblebad?

Når vi håndterer prosessen fra start til slutt er det naturlig å tenke interiør allerede på skissestadiet. Dette er en unik mulighet som gjør det mulig å skreddersy interiøret helt etter din smak og dine behov.

Se mer av vårt interiør.

I tillegg til store Timberframe-vinduer regnes majestetiske rom med god takhøyde og kundetilpasset design som signaturelemententer for vår arktitektur.

Laftehytter med nyskapende arkitektur.

Se mer arkitektur