Din laftehytte – vårt ansvar

Laftekompaniet har full kontroll på hele verdikjeden, fra hugging av tømmer til ferdig laftebygg. Alle valg vi tar er tuftet på kvalitet.

Laftekompaniet bygger arkitekttegnede laftehytter for generasjoner, og det er tiden som avslører virkelig god kvalitet – som også innebærer fremtidsrettet arkitektur og funksjonalitet i tillegg til byggteknisk kvalitet. Det er svært viktig for oss å ha kontroll på hele verdikjeden, fra hugging av tømmer via egen arkitekt- og prosjekteringsavdeling til ferdig bygg.

Laftekompaniet - strengere enn bransjestandard

Den standarden vi har etablert for oss selv er ikke bare strengere enn bransjestandarden, den gjelder selvsagt også for alle våre godkjente leverandører og samarbeidspartnere i hele Sør-Norge. Vi jobber kun med de beste. I tillegg er det gjennom kontinuerlig leverandørutvikling vi sikrer kvalitet, kontinuerlig forbedring og utvikling, slik at vi til enhver tid kan levere det beste innen både arkitektur og håndverk.

Våre kontrakter er basert på bustadoppføringsloven som gir 5 års garanti på en laftehytte fra oss, noe som sikrer kundens interesser mot negative overraskelser.

Å bygge hytte på vinterstid

Vi vet mange synes det kan være krevende å bygge hytter i høyfjellet på vinterstid. Dette er noe både vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring med og vi starter opp nye byggeprosjekter hele året.

Pris på laftehytte

Vi skreddersyr laftehytter helt etter dine ønsker og dine behov, derfor vil pris også variere etter objekt. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om du har spørsmål knyttet til pris.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å ta et møte.

Kontakt oss