Hent inspirasjon fra noen av våre ikoniske laftehytter – hver og en med sitt unike uttrykk.

Å bygge en laftehytte med oss handler om å skape et utgangspunkt. Et utgangspunkt for opplevelser og for tid. Et utgangspunkt for en aktiv livsstil. Det viktigste vi gjør er å forme dette utgangspunktet unikt til deg, med deg – og skape noe som varer.

Vi søker kontinuerlig inspirasjon og innovative løsninger for å utfordre dagens standard innen arkitektur og funksjon. Timberframe er et eksempel på dette – med muligheten for å kombinere den tradisjonelle byggemetoden med et mer moderne uttrykk.

INTERIØR

Når vi håndterer prosessen fra start til slutt er det naturlig å tenke interiør allerede på skissestadiet. Dette er en unik mulighet som gjør det mulig å skreddersy interiøret helt etter din smak og dine behov.

Se mer av vårt interiør

Ønsker du integrert vinskap, spa-avdeling eller hundedusj? Eller en ekstra stor smørebod og utendørs boblebad? Gjennom interiørdelen kan vi tilpasse laftehytta i enda større grad til dine behov og din livsstil.

Se mer interiør fra våre moderne laftehytter

ARKITEKTUR

Store Timberframe-vinduer, majestetiske rom med god takhøyde og kundetilpasset design regnes som signaturelemententer for vår arktitektur.

Se mer nyskapende arkitektur

Laftehytter med nyskapende arkitektur.

Se mer arkitektur fra Laftekompaniet