Full kontroll på hele verdikjeden, fra hugging av tømmer til ferdig bygg

Laftekompaniet bygger arkitekttegnede laftehytter for generasjoner, og det er tiden som avslører virkelig god kvalitet – som også innebærer fremtidsrettet arkitektur og funksjonalitet i tillegg til byggteknisk kvalitet. Derfor er det svært viktig for oss å ha kontroll på hele verdikjeden, fra hugging av tømmer via egen arkitekt- og prosjekteringsavdeling til ferdig bygg.

Den standarden vi har etablert for oss selv er ikke bare strengere enn bransjestandarden, den gjelder selvsagt også for alle våre godkjente leverandører og samarbeidspartnere i hele Sør-Norge. Vi jobber kun med de beste. I tillegg er det gjennom kontinuerlig leverandørutvikling vi sikrer kvalitet, kontinuerlig forbedring og utvikling, slik at vi til enhver tid kan levere det beste innen både arkitektur og håndverk.

Vi vet mange synes det kan være krevende å bygge hytter i høyfjellet på vinterstid. Dette er noe både vi og våre samarbeidspartnere har lang erfaring med og vi starter opp nye byggeprosjekter hele året.

Våre kontrakter er basert på bustadoppføringsloven som gir 5 års garanti på en laftehytte fra oss, noe som sikrer kundens interesser mot negative overraskelser.

Fra idé til ferdig laftebygg – din personlige prosjektleder sikrer sømløse overganger gjennom hele byggeprosessen.

Les mer om vår kundereise