Et utgangspunkt for en aktiv livsstil, bygget for generasjoner.

Som et familieeid selskap vet vi hva som er viktig når man bygger for generasjoner. I løpet av de siste to tiår har vi bygget mange hundre unike laftehytter; vårt avtrykk skal være et kvalitetsstempel.

Å bygge en laftehytte med oss handler om å skape et utgangspunkt. Et utgangspunkt for opplevelser og for tid. Et utgangspunkt for en aktiv livsstil. Det viktigste vi gjør er å forme dette utgangspunktet unikt til deg, med deg – og skape noe som varer.

For oss innebærer det å være trofast til den urgamle lafteteknikken samtidig som vi løfter blikket og skaper for fremtiden med innovativ funksjonalitet og moderne arkitektoniske uttrykk.

Vi kombinerer dine ønsker og behov med vår kompetanse, og tar de langsiktige gode valgene sammen med deg.

Kvalitet er en av grunnverdiene våre, og alle valg vi tar er tuftet på kvalitet. Når vi sier vi tar de langsiktig gode valgene for deg så handler det blant annet om kvalitet, funksjon – og bærekraft.

Å bygge en laftehytte er et mer miljøvennlig alternativ. Tre som byggemateriale er en fornybar ressurs som krever lite bearbeiding, har lang levetid og lagrer CO2 i form av karbon.

Vårt fotavtrykk skal vise vei mot en mer bærekraftig utvikling innen hyttebygging.

Les mer om bærekraft og Laftekompaniet