Ta en virtuell reise inn i en av våre unike laftehytter

Av Iselin Næss, 3. september 2020 Del: Facebook Twitter

Gjennom en årrekke har Laftekompaniet skreddersydd laftehytter sammen med bevisste kunder. Prosessen til din unike hytte er preget av god dialog og moderne visualisering.

Når man starter et hytteprosjekt er det viktig at arkitekt og kunde kommuniserer godt, og er enige om utgangspunktet. Gjennom god prosess, tett oppfølging og moderne verktøy sikrer vi din optimale laftehytte.

Inspirasjon

Laftekompaniet driver kontinuerlig utvikling og sitter på dokumentasjon av utallige moderne laftehytter, og vi oppdaterer stadig bildegalleriet på nettsiden og sosiale medier for å dele inspirasjon. Det finnes allikevel mye som vi kun ønsker å dele med kundene våre – som er med på å fremme utviklingen av laftehytter i en moderne og innovativ retning.

VR-briller og 3D-visualisering

For å sikre det beste resultatet kombinerer vi arkitektens håndskisser og illustrasjoner med moderne teknologi som 3D-visualisering, 3D-printing, VR-teknologi og 360/180 graders modellering. Det vil si en virkelighetsnær fremstilling av hytta mens den fortsatt er på tegnebrettet, på en enkel måte som alle forstår.

Med denne tilnærmingen legger vi til rette for å skape noe unikt tilpasset din tomt, omgivelser og ikke minst dine ønsker. Man vil lettere få nye ideer og se andre muligheter ved å visualisere løsninger, størrelser, proporsjoner, avstander og siktlinjer gjennom hele byggeprosessen. Man kan rett og slett ta en rundtur i hytta mens man er i planleggingsprosessen og gjøre endringer underveis.

Det er nettopp denne dynamiske prosessen, som følger fra start til ferdig hytte, som Laftekompaniet er så kjent for. Og det er nettopp kombinasjonen av vår erfaring og kundens drømmer som driver utviklingen av laftehytter og unike konsept.

Relaterte nyheter, arrangementer og lanseringer.

Se alle nyheter