Stor prosjektert hytte


Høtstandard storhytte i laftet tømmer

En praktfull storhytte som er designet for å møte alle de behov en storfamilie har. Hyttas planløsning og muligheter skal ivareta alle anledninger enten en reiser som familie, med venner eller bruker dette i høytider eller til ulike samlinger for en større gruppe.

Hytta er optimalisert for å kunne drive fritidsaktiviteter på fjellet året om og vil kunne tilpasses ulike behov. Underetasjen vil fungere ypperlig som inn/utgang om vinteren med ski og utstyr, og ved at en kan gå rett fra garasjen og inn i den varme hytta så behøves ikke penskoene byttes før en skal ut i fjellet

For oss som kjenner Hemsedal godt og er glad i skikjøring og uteaktiviteter så er dette den beste beliggenheten man kan drømme om.
Hytta ligger solrikt der fjellene åpner seg mot vest og blir liggende inne i Hemsedal Skisenter 1005 moh, helt inntil høyfjellet i Holdeskaret. Det er praktfull utsikt, gode solforhold med alpint og langrenn rett utenfor døren. Her er du ikke avhengig av bil uansett hvilken aktivietet du velger. Du kan få førstesporet i alpinbakken med nyprepparerete løyper om morningen, og etter en god lunsj på hytta eller Skigaarden kan en langrennstur i høyfjellet være et herlig alternativ om ettermiddagen.

Hytta bygges i øvre del av dette nye feltet inne i Hemsedal skisenter. Med Norges mest komplette skianlegg, toppturen, langrenn og sommeraktiviteter som starter rett utenfor egen dør ligger alt til rette for aktive dager høyt til fjells.
Om sommeren er dette et fantastisk tur og sykkelområde med fjellveier og stier innover i høyfjellet til flotte stølsområder. Her venter herlige fiskevann, badekulper, et mangfold av fjelltopper og multemyra på å bli oppdaget. I skianlegget er stolheisen åpen sommerstid og byr på fine sykkelstier og utfordrende og tilrettelagte downhill løyper. Hemsedal er også om sommeren en levende og spennende fjellbygd med et mangfold av aktiviteter og opplevelser. 

Ta nærmere komtakt - 91159600